Hirdetés

Prototype 2 - ha igazi volna...

|

Megérkezett a manapság szinte már-már kötelező élőszereplős trailer a Prototype második részéhez is.

Hirdetés

Szeretjük az élőszereplős játékvideókat, egyrészt mert nagyrészük magyar kezek munkájának köszönhetően jött létre, másrészt mert segítenek magunkat beleélni az adott játék világába, realizálni, hogy az előállt helyzet a valóságban nem biztos, hogy ugyanolyan szórakoztató lenne, mint konzoljainkon vagy PC-nken.

Bár a Prototype 2 legújabb videója az Activision és a Radical Entertainment együttműködéséből jött létre, ez nem jelenti azt, hogy ne örülnénk neki. A trailer célja, hogy bemutassa az új főszereplő, Heller drámáját és célját: hogy elpusztítsa a családja haláláért felelős Alex Mercert. Láthatjuk azt is, hogy pont legnagyobb ellenségének köszönheti fertőzöttségét, a videó végén pedig egymásnak is fitogtatják képességeiket, amivel a vírus hatására gazdagodtak. És még a zenét is eltalálták. A Prototype 2 konzolos verziójára kevesebb mint két hetet kell várni, míg a PC-s kiadás csak nyáron jön.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)