Hirdetés

Prototype 2 - Mercer PC-n júliusig nem jön elő

|

Újra kísért az átok: a Prototype 2 PC-s verzióját csak három hónappal később kaphatjuk kézhez.

Hirdetés

A kiadó nem jelölte meg a csúszás okát, csupán röviden közölte, hogy bocsi srácok, ha nincs konzol, nincs móka áprilisban.

A Radical Entertainment ígérete szerint később további információkkal is szolgálnak, egyelőre legyen annyi elég, hogy a Prototype 2 PC-s verziójának új megjelenési dátuma július 24, szemben a konzolos verziókéval, ami április 24-re esik. Júliusig számos DLC jelenik majd meg, amiket a Radnet kiadás vásárlói ingyen szerezhetnek be. Mivel PC-re semmilyen különleges kiadást nem jelentettek be, így annyi öröm lehet az ürömben, hogy ezeket a letölthető tartalmakat a számítógéppel rendelkezők remélhetőleg már alapból megkapják.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)