Hirdetés

Prototype 2 - úton Alex Mercerért

|

Új videó érkezett a Prototype folytatásából, melyben ahelyett, hogy mi lennénk a prédák, fordul a kocka.

Hirdetés

Prototype 2-ben James Heller őrmester szerepében kell bosszút állnunk a családunk meggyilkolásáért, és megakadályozni a Blacklight vírus továbbterjedését.

A legújabb trailerben megtekinthetjük, hogy nagyjából hogy fogjuk ezt véghezvinni. Hagyományos katonákkal és nagyra nőtt mutánsokkal egyaránt meg kell küzdenünk bevetve emberfeletti képességeinket és a környezet elemeit. Újdonságként barátságos háziállatok is segítségünkre lesznek, hogy míg mi a fontosabb dolgokkal vagyunk elfoglalva ők "lefoglalják" a gyengébb, minket csak hátráltatni próbáló ellenfeleket. A Prototype 2 jövő áprilisban érkezik PlayStation 3-ra, Xbox 360-ra és PC-re.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)