Hirdetés

Prototype - Átváltozva

|

A sok zombihentelős játék után, kipróbálhatjuk milyen az, ha egyszer minket üldöznek a jófiúk.

Hirdetés

A történet persze nem ennyire egyszerű. New York városát valamiféle vírus támadja meg, melynek hatására szinte mindenki agyatlan mutáns lesz. Főhősünk Alex Mercer is átváltozik, ám érdekes módon, ő nem lesz agyilag tropa, viszont a nevénél többre nem emlékszik. Elhatározza, hogy kideríti mi is történt a városban, és megtudja kicsoda is valójában Alex Mercer. A kormány természetesen igen erőteljesen fellép a várost elözönlő mutáns hordák ellen, így hamarosan Alex a kormánycsapatok első számú célpontja lesz. Ez azonban nem akadályozza meg a kőkemény mutánst, és kommandósok ezrein átgázolva halad előre, a remélhetőleg boldog befejezés felé. Alant egy friss gameplay videó látható, fogyasszátok egészséggel.

 

prototv.jpg

 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)