Hirdetés

Prototype: Az egyszervolt hadsereg

|

Alex Mercer, a Prototype antihőse egyszerre harcol a fertőzöttekkel és a hadsereggel, ám elég jól bírja a strapát.

Hirdetés

A Sierra Gamers Day 08 hozományaként három darab új Prototype videóval gazdagodtunk. A játékról már többször is írtunk magazinunkban, s az ígéretek nagyon szépek voltak: nonstop akció, látványos harci jelenetek, szuperképességek, alakváltás, stb... Aki valamennyire is otthon van az iparban, az tudja, a hangzatos fícsörök általában mind a kukában végzik a fejlesztési időszak végére, ám ezúttal úgy tűnik, másképp alakult a helyzet. A két - a kiadó állítása szerint teljesen ingame - trailer ugyanis valami brutálisan jól néz ki, a prototípus folyamatosan pörög, s kettesével szabdalja szét a sereg semmirekellő katonáit.

 

 


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)