Hirdetés

Prototype - Előrendelési akciók

|

Megszokottá vált manapság, hogy az előrendelőket mindenféle extrákkal csábítják az áruházak. Nincs ez másképp a Prototype esetében sem.

Hirdetés

A Prototype a nyár egyik sikergyanús játéka lesz, és mint ilyen nagy marketinghadjárat előzi meg a megjelenést. Összegyűjtöttük azon akciókat, melyekkel a nagyobb online áruházak próbálják előrendelésre csábítani a lelkes gamereket.

Aki az Amazon mellett döntene, az ajándékba a Wild Sotrm által készített képregényt kapja, melyből érdekes háttérinformációkat tudhatunk meg. A Hollywood Gamecrazy extrája egy szép, keményfedeles könyv, melyben a játék concept art rajzai találhatóak meg. A Gamestop viszont viszi a pálmát - legalávbbis szerintem. A Prototype előrendelői ugyanis nem csak egy Alex Mercer akciófigurát kapnak, hanem egy pompás kis térképet is, tele tippekkel, a különféle helyszíneket illetően. Nosza elő a hitelkártyákat, hiszen manapság a távolság már nem akadály.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)