Hirdetés

Prototype - Európai megjelenés június 12-én

|

Európában június tizenkettedikén kerül forgalomba a poszt-apokaliptikus New York városában játszódó Prototype.

Hirdetés

Januárban összegyűjtöttük az interneten szállingózó Prototype információkat és fogyasztható formába öntöttük azokat: amennyiben kihagytátok volna a Prototype előzetesét javallott elolvasni a kedvcsinálót. A Radical Entertainment (nekik köszönhetjük a Scarface: The World is Yours című alkotást) fejlesztésében készülő akciójátékban Alex Mercer karakterét alakítjuk.

Szerencsétlen főhősünk emlékezetkiesésben szenved, fogalma sincsen hogyan keveredett a számára teljesen ismeretlen hullaházba és miképpen tett szert bámulatos, természetfeletti képességeire. Nyomozása során bejárja New York vírusfertőzés következtében elnéptelenedett utcáit és megvívja harcait, pontosabban fogalmazva képességeit kamatoztatja az útjába kerülő mutánsokon. További információkért olvassátok el Prototype előzetesünket, vagy tekintsétek meg a játékmenetet demonstráló videókat.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)