Hirdetés

Prototype teaser trailer

|

Hangulatos teaser trailer érkezett az idén júniusban megjelenő, zombikkal és fertőző vírussal kecsegtető Prototype-hoz.

Hirdetés

Folyamatosan gyarapodó GameStar TV gyűjteményünk újdonsült tagjaként örömünkre szolgál bemutatni a nemrégiben közkézre bocsájtott Prototype teaser trailert, melynek képkockái között tüskéshátú csecsemőt és egyéb borzalmas lényeket láthatunk. Mielőtt ordítva félredobnátok az egeret és billentyűzetet, szeretnénk mindenkit megnyugtatni, hogy semmilyen gyomorforgató jelenetet nem tartalmaz a teaser trailer, mindössze naturalisztikusabbra sikeredett, mint hasonszőrű társai.

A New York városát megtámadó és lakosságát nyomorba kényszerítő vírus elszabadulásának pontos körülményei továbbra is rejtve maradnak, ellenben néhány elejtett megjegyzéssel rendesen megkavarják a Prototype alaptörténetét betéve ismerő rajongókat.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)