Hirdetés

Megint kapnak egy extrát a PlayStation Plus előfizetők

|

Ha van PS Plus előfizetésed, akkor már fel is markolhatod a Dreadnought csomagot, amivel átalakíthatod a hajód kinézetét.

Hirdetés

Mint minden hónapban, úgy most is van 6 játék, amivel elszórakozhatnak a PlayStation Plus tagok. Ezúttal egy kis extra is jár nekik, amit a Dreadnought című űrhajós, PVP-s cuccban használhatnak fel.

A Dreadnought Plus Pack Ravenswood témájú extrákkal dobja fel a játékodat. Egy különleges orremblémát, egy a hajótestre festhető mintát, és egy teljes hajótestfestést kínál a csomag. A játékban ezek így néznek ki:

Egyelőre nem tudni, hogy meddig lesz elérhető a PS Plus csomag, de akinek már van élő előfizetése, annak csak rá kell kattintania erre a linkre és letöltenie azt.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)