Hirdetés

Sony: a PS 3 Starter Pack csak egy limitált akció

|

A Sony ma hivatalosan is megerősítette, hogy a PAL területeken kiadandó Starter Pack csak egy időleges csomag.

Hirdetés

Ausztráliában körülbelül egy hete tudódott ki, hogy az ottani Starter Pack csak egy nyári akció lesz, tehát szeptembertől a megmaradt készlet erejéig lehet kapni a csomagot. A SCEE tegnap azt nyilatkozta, Európában ez másként lesz, ugyanis itt nincs időkorlát, a konzol ilyen formában tovább is kapható lesz. Egy ma kiadott hivatalos dokumentum szerint azonban Európában is csak egy nyári akcióról van szó, és ugyanazok a feltételek vonatkoznak az öreg kontinensre, mint Ausztráliára. Ezen kívül a dokumentum tanulsága szerint továbbra sincs kitűzött időpont a 80 gigás PAL Playstation 3-akra. Európában egyébként sok olyan ország van, ahol még nem érkezett meg, vagy nem elég Starter Pack érkezett, de a Sony szerint nekik is augusztus 31. a határidő.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)