Hirdetés

PS2 játékokra még mindig nagy a kereslet

|

A Konami azt hitte, hogy most már kifutott a PS2, nem kell rá többé játékot eladni. Tévedtek.

Hirdetés

Több ismert Konami címet kénytelenek voltak újra legyártani és kiadni, mert PS2-re még akkora volt a kereslet, hogy ezek szerint megéri.

A Konami szóvivője szerint ezek valódi újrakiadások. A Konami budget árban újra piacra dobta ezeket a játékokat, mert akkora igény volt rájuk - ehhez mindet újra kellett gyártani, mert raktáron már egyik sem volt.

Az újra kiadott játékok listája: Suikoden Tactics, Zone of the Enders: The 2nd Runner, Metal Gear Solid 2: Substance és Metal Gear Solid 3: Snake Eater. S nemsokára ehhez a listához csatlakozik majd a Silent Hill 2, 3 és a 4.

"Címtől függ, mennyit gyártottunk, s az egész mennyiséget disztribútoroknak adtuk át, így valószínüleg a független bolthálózatokban tűnnek majd fel hamarosan a már ismert címek" - nyilakozta a szóvivő. A játékok ára 10 és 20 font között (3100 és 6200 forint) lesz.

Tanulság, kedves Konami - nem éri meg lebecsülni azt a konzolt, amiből eddig 125 milliót adtak el...
Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)