Hirdetés

PS3-akat a repülőterek váróiba!

|

Amennyiben létezne ilyen felhívás, Hong Kong nemzetközi repülőtere máris megfelelne a feltételeknek.

Hirdetés

Bárcsak úgy kezdhettem volna a hírt, hogy " A Ferihegyi repülőtéren...", de reménykedjünk, hátha hamarosan itt is megtörténik, ami Hong Kongban.

A Hong Kong Nemzetközi repülőtéren 14 darab PS3-as kioszkot helyeztek el, amelyet a járatukra váró utasok ingyen használhatnak. A repülőtér és a Sony Computer Entertainment munkatársai a beszálló-kapuk közelében helyezték el a gépeket. A PS3-akon Final Fantasy XIII, Uncharted 2, Avatar és Assassin's Creed 2 fut - és elvileg a Gran Turismo HD is játszható rajtuk.

2009-ben az átlagos várakozási idő Hong Kong repülőterén három óra volt - ez nem tűnik elégnek egy 50 óránál hosszabb Final Fantasy XIII végigjátszáshoz - kivéve ha tényleg SOKAT késik a csatlakozás :)

 

 

 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)