Hirdetés

PS3 Eye kamera nyáron

|

A Sony ma bejelentette az Eye Toy rendszer továbbfejlesztett verzióját PS3ra, amelyet Eye névre kereszteltek.

Hirdetés

A kamera ugyan nem HD minőségű lesz, de az előző verzión jócskán túltéve 640x480 felbontás alatt 60 fpses vagy 320x240 felbontás alatt 120 fpses képfrissítéssel érkezik majd, valamint 2 különböző zoom lencsét tartalmaz majd, melyek a látószöget növelik majd (56 vagy 75 fokra). A felvevő ezenkívül egy olyan mikrofonnal is rendelkezni fog, amely aktív zajszűrést alkalmaz a minnél tisztább felvett hang érdekében, amely 4 csatornás (16bit/csatorna) rendszerű lesz. A kamera egy szoftvercsomaggal együtt fog kijönni, amely különböző videóvágó és manipuláló programokat, hang, illetve kép letjátszókat és editorokat, valamit videó, hang és képtömrítőket is tartalmaz majd. Ezenkívül lesznek különböző felvételi módok, mint a lassított felvétel vagy az időgyorsítás. Azt hogy a kiegészítő mennyit fog kivenni a bukszából még nem tudni.

Címkék: #sony
Platformok: PlayStation 3
Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)