Hirdetés

PS3 konzol szitává lövése Desert Eagle-lel

|

Beteg emberek mindig is voltak, most itt egy újabb...

Hirdetés

Amikor valaki megunja számítógépét, PlayStation konzolját, Xbox 360 konzolját, vagy bármi mást, legtöbbször megpróbálja eladni, ha nem sikerül, akkor pedig kidobja.

No de vannak olyanok, akik pisztollyal szétlövik, levideózzák, és büszkén mutogatják az interneten. Teljesen megszokott és érthető viselkedés ez, nem? A hangot érdemes elnémítani:

Valaki azért magyarázza majd el, mi ennek az értelme. már volt hasonló kezdeményezés, akkor egy Xbox 360-at lőttek szét, én már azt sem értettem. Érdekes egyébként, hogy nem csak aranyozott Desert Eagle van a PS3 gyilkos srác arzenáljában, hanem egyéb csúzlik is - ezeket csak úgy a boltban vette?

Annyit kérek, hogy Ti NE csináljatok ilyesmit, jobb a békesség, ki tudja, hány konzol szelleme térhet vissza a túlvilágról...

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)