Hirdetés

A PS3 mosópor tisztábban mos, mint az Xbox 360?

|

Tudjuk, tudjuk, a grafika nem minden, fő a játékélmény, etcetera, etcetera, de azért mégis egy fontos szempont, amikor az ember konzolt vásárol és a 1UP egy igen érdekes összehasonlítást készített, amelyből kiderül, hogy grafikailag ordít a különbség a két konzol között... Vagy mégsem? Na hát ez az... :)

Hirdetés

"A Microsoft az a csillagokat hozza le, mi majd a napot!" - jelentette ki magabiztosan Ken Kutaragi, a Playstation atyja. Hát... talán elvakít az a nap, de azért nem látjuk a különbséget: az egy évvel később kijött Playstation 3 játékai hajszálpontosan ugyanúgy néznek ki, mint az elavultabb hardverrel rendelkező Xbox 360. Állítólag később jönnek majd ki a különbségek, de azért mégis furcsa, hogy a kurrens címek közül EGY SINCS olyan, ami csak egy picit is lehagyná az Xbox 360-at grafikai téren, miközben az egy éve boltokba került Dead or Alive 4 grafikailag mindent alázott gyalázott anno... Ez még talán rendben is lenne, csak hát (minimum) 200 dodóval drágább jelen pillanatban a PS3... Azért ennyiért tényleg többet várna az ember... A cikket, illetve az összhasonlító képeket tehát itt találjhatátok meg...

Platformok: PlayStation 3 Xbox 360
Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)