Hirdetés

PS3-ra is beköltözhet a Baldur's Gate: Enhanced Edition

|

Reménykedhetnek a PlayStation 3 tulajdonosok, a Baldur's Gate: Enhanced Edition hamarosan elhozza a földi mámort az ő konzoljaikra is.

Hirdetés

A Baldur’s Gate: Enhanced Edition lényegében a klasszikus Baldur's Gate és a Tales of the Sword Coast kiegészítő felújított változata, amely PC-re november vége óta, iOS eszközökre pedig december eleje óta elérhető.

Trent Osler, a játékot fejlesztő csapat kreatív igazgatója most elárulta, hogy a közeljövőben mosolyra húzódhat a PlayStation 3 tulajok szája is, hiszen nagy esély van rá, hogy erre a platformra is elkészül a Baldur's Gate: Enhanced Edition. Oster Twitteren keresztül számolt be az örömteli lehetőségről és azt is hozzátette, hogy tárgyalásokat folytattak a Sonyval, majd arra jutottak, hogy rengeteg munkával járna a PlayStation 3-as átirat, de nagy rá az esély, hogy nekilátnak.

Hivatalos bejelentés nem történt az üggyel kapcsolatban, a Sony sem reagált arra, hogy tárgyalásokat folytattak vele, de ha igaznak bizonyulnak Oster szavai, akkor 2013-ban jó eséllyel PlayStation 3-on is játszhatjuk a felújított szerepjátékot.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)