Hirdetés

PS3: sosem lesz 100%-on?

|

A Sony egyik belső embere meglepő dolgot mondott egy interjúban, ami alapvetően változtathatja meg az emberek szemléletét a Playstation 3 konzollal kapcsolatban.

Hirdetés

Phil Harrison egy interjúban a Playstation 3 kihasználatlanságáról mesélt. Az MTV riporterének tett kijelentésében arról beszélt, hogy senki sem lesz képes 100%-osan kihasználni a konzol hardverét. Míg anno a Gran Turismo 2 tényleg minden erőforrást ki tudott használni az akkori konzolban, manapság a játékok zöme alig 20%-át aknázzák ki az erőforrásoknak. Merész kijelentés volt ez, nem is kicsit reklám szagú, de ha igaza van, akkor nagyon dúrva játékok fognak még készülni erre a konzolra!

Címkék: #sony
Platformok: PlayStation 3
Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)