Hirdetés

A PS3 újabb mókából marad ki

|

A Valve már régóta beszél a Team Fortress 2 cross platformosításáról, ám most úgy tűnik a PS3 erről is lecsúszik.

Hirdetés

A Valve bejelentése szerint az Xbox360 és a PC között kapcsolt gáma már játszható formában van, ám nagy a valószínűsége hogy a PS3 nem fog becsatlakozni a harcba. És hogy miért? A válasz nagyon egyszerű. Doug Lombardi a Valve-től elárulta, a PS3 verziót az EA portolja angliai kirendeltségénél, ahol még nincsenek meg a megfelelő hálózati és egyéb dolgok, ők mégis elkezdték a multi részt átalakítani PS3-ra. Az EA tehát azt a multiplayer kódot fogja alkalmazni, melyet minden játékához PS3-ra, így körülbelül 0% a valószínűsége, hogy kompatibilis legyen az Xbox360-PC rendszerrel. Arról egyébként hogy a cross platform működni fog-e a Team Fortress 2 megjelenésekor a Valve még mélyen hallgat.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)