Hirdetés

PS3 vs Wii - Internet böngészők háborúja

|

Az újgenerációs konzolok rengeteg online szolgáltatást kínálnak, köztük az egyik legalapvetőbbel: az internet szörfölés lehetőségével. De vajon jobb kényelmesen a kanapéban ülve böngészni a netet? A Games Digest munkatársai jobban szemügyre vették a PS3 és a Wii képességeit.

Hirdetés

15 különböző, tipikusan Web 2.0-ás oldalt látogattak meg a két konzol segítségével, melyek között a legnépszerűbb online vásárlást biztosító, közösség építő, videó- és kép böngésző oldalak szerepeltek. Az Ebay és az Amazon látogatói örülhetnek, hisz amennyiben rendelkeznek otthon a két konzol egyikével, már csak az internetet kell biztosítani a masinák számára, és kényelmesen a díványban elhelyezkedve is vásárolhatnak kedvükre. A két gépen jól működik a legtöbb közösségi oldal, azonban a PS3 tulajok kénytelenek lemondani a zenehallgatásról, ha a kedvenc együttesük MySpace-es oldalát böngészik. A Wii tulajok ezzel szemben a feltöltés öröméről mondhatnak le, ugyanis a gép nem támogatja ezt a lehetőséget. RSS-feed és a Google Maps tökéletesen működik a kis Nintendo-n, míg a PS3 bukik ha ezekre kerül a sor. A két konzol egyaránt bukdácsol a különböző blog oldalak szövegformáziói miatt, továbbá a Gmail néhány funkciója sem megy rajtuk tökéletesen. Összesítettben a Wii böngészője bizonyult jobbnak a Game Digest próbáján. Aki a teljes cikkre és a részletes eredményekre kiváncsi, az fáradjon erre.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)