Hirdetés

Béna a PSN neved? Hamarosan lecserélheted!

|

A Sony nemsokára elkezd tesztelni egy vadonatúj funkciót, amelynek köszönhetően mindenki lecserélheti majd az ID-jét.

Hirdetés

A PlayStation Networkre való regisztrációkor a játékosoknak választaniuk kell egy nicknevet, ám könnyen előfordulhat, hogy valaki már szívesen lecserélné a régi nevét. Ha minden jól megy, akkor a közeljövőben erre is lesz lehetőségünk, hiszen a fejlesztők végre elhozzák ezt a régóta várt funkciót.

Hirdetés

A tervek szerint hamarosan bekerül a PlayStation Preview Programba a PSN Online ID Change funkció, amivel a játékosok megváltoztathatják nevüket, és 2019 elején már hivatalosan is élesedhet a dolog. Az első névváltoztatás mindenki számára ingyenes lesz, de a továbbiakért már 9,99 eurót, azaz kicsivel több mint 3200 forintot kell fizetni. PlayStation Plus tagsággal azonban ez az ár csak 4,99 euró, tehát valamivel több mint 1600 forint lesz.

Viszont van egy kis csavar a dologban, mert nem minden játék tudja majd megjeleníteni az új neveket. Az eredetileg 2018. április 1. után megjelent játékokkal kompatibilis lesz a funkció, illetve a legtöbb olyan címmel is, ami ennél korábban jelent meg, de PlayStation 4-en, PlayStation 3-on és PlayStation Vitán is lehetnek olyan alkotások, amelyek nem biztos, hogy támogatják a dolgot.

Ti megváltoztatnátok a PSN-es neveteket?

Címkék: #playstation #sony
Platformok: PlayStation 3 PlayStation 4 PlayStation Vita
Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)