Hirdetés

PSP 2 - Két kijelzővel érkezik?

|

Érdekes dolgok olvashatók a Sony szabadalmi beadványaiban

Hirdetés

A Sony Computer Entertainment Of America nemrég szabadalmi kérvényt nyújtott be az amerikai szabadalmi és márkabejegyzési procedúrákkal foglalkozó hatósághoz, amiben egy bizonyos kézben fogható eszközének érintőképernyős irányítását taglalja.

Ezek szerint a készség két kijelzővel van felszerelve, melyek közül az egyik a vizuális megjelenítést szolgálja, míg a másik az érintésérzékelős vezérlés miatt került az eszközre. Utóbbi a beadvány szerint egyébként a kétujjas navigálásra is képes. Az alábbi kép a szabadalom mellékletéből származik és ad némi támpontot, hogyan is kell elképzelni a dolgot, amit nem összekeverni a hátlapra helyezett tapipaddal!  Ha pedig még nem említettem volna; természetesen mindenki a PSP2-höz kapcsolja a Sony friss beadványát.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)