Hirdetés

PSP-n is támad a Silverfall

|

A Focus Home Interactive jelentése szerint a PC-re már megjelent Silverfall hamarosan PSP konzolon is tiszteletét teszi majd.

Hirdetés

A Silverfall egy fantasy témájú, hack'n slash RPG játék, amit még ebben az évben PSP konzolra is ki fognak adni. A rengeteg ellenfél és a remek harcrendszer mellett az irányítást is átalakítják egy kicsit, így a Sony konzolján még élvezetesebb játékmenetet próbálnak elérni a fejlesztők, ráadásul a multiplayer lehetőségeket is átdolgozzák majd. Wi-fi kapcsolaton keresztül Arena módban összesen négyen harcolhatunk egymás ellen, de két fős kopperatív módot is beépítenek nekünk, így a barátainkkal is végig vihetjük a szinteket. A grafikán sajnos muszáj lesz butítaniuk a készítőknek, ám ez elenyésző ár lesz azért, hogy egy tökéletes akció RPG játékot kapjunk kézhez.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)