Hirdetés

PSP2 - Újabb pletykák

|

Korábbi hírek szerint a hónap végén lekerül az a bizonyos lepel a Sony új kézikonzoljáról.

Hirdetés

Reményeink szerint a január 27-én megtartott tokyói rendezvény beváltja majd a hozzá fűződő reményeket és bemutatják a PlayStation Portable legújabb kiadását. Amíg ránk nem virrad a csütörtöki nap első sugara, addig be kell érnünk olyan meg nem erősített hírekkel, mint a mostani.

A pletykák szerint a PSP 2 rendelkezni fog 3G-s technológiával! Ez a lehetőség elsősorban az online játékoknál teljesedhet majd ki, de különböző adatok - például filmek vagy zenék -letöltésében is nagy szerepet fog játszani. A telefonálás gondolatát valószínűleg elvethetjük, hiszen a PSPhone hivatott erre a szerepre. A Sony egy csodálatos megjelenítést biztosító OLED kijelzővel is felszerelné a kis masinát, mely érintésünkre is bőszen reagálna. Ezek igen kellemes hírek, már csak egy hivatalos megerősítés kellene.

 

Címkék: #sony #3g
Platformok: Sony PSP
Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)