Hirdetés

Mára is jut egy ingyen játék, és ezt tényleg nem érdemes kihagyni

|

Tim Schafer egyik klasszikusát húzhatjuk be a következő 48 órában.

Hirdetés

Pénzügyileg nem lett sikeres a Psychonauts, viszont így is tudott egy kicsi, de lelkes rajongói közösséget maga köré gyűjteni. Készül a második rész, megjelent egy VR spin-off, és hogy minél többen megismerjék, most ingyenes lett maga a játék.

Hirdetés

Ahhoz, hogy megszerezzetek egy kódot, a Humble Store-ba kell ellátogatni, majd miután kosárba tettétek a játékot, fejezzétek be a "vásárlást". A játék Windows mellett Mac-en és Linuxon is működik, kora miatt kenyérpirítón is elfut, már ha azon legalább Windows 98 SE vagy Snow Leopard 10.6.8 van. 

A Psychonauts maga egy kicsit elvont 3D-s platformer: főszereplője Raz, egy különleges képességekkel rendelkező ifjú, aki mások elméjében kalandozik. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)