Hirdetés

Hamarosan újabb remek PS2-es játék érkezik PlayStation 4-re

|

A Double Fine közkedvelt játéka még biztosan nem ezen a héten landol PS4-en, de már nem kell sokáig várnunk rá.

Hirdetés

Azt már jó ideje tudni lehet, hogy a 2005-ben PlayStation 2-re (valamint PC-re és az első Xboxra) megjelent Psychonauts idén tavasszal elérhetővé fog válni PS4-en is. Már csak pár hét van hátra ebből az évszakból, úgyhogy éppen itt volt az ideje, hogy érkezzen valamiféle információ a PlayStation 4-es debütálással kapcsolatban.

Korábban olyan hírek kaptak szárnyra, hogy a Psychonauts egészen pontosan idén június 7-én, vagyis holnap érkezik meg PS4-re. Ezek az információk azonban tévesnek bizonyultak, így a Sony kénytelen volt tisztázni a helyzetet:

"A Psychonauts hamarosan megjelenik, de még biztosan nem ezen a héten. Elnézést kérünk a hibáért. Kövessetek minket továbbra is a pontos dátumért!"

A közösségi finanszírozásnak hála egyébként már biztosan tűnik az is, hogy folytatást kap a Psychonauts, elvégre több mint 3 millió dollárt sikerült összekalapozni rá.

2015 decembere óta már 26 PS2-es játék jelent meg PlayStation 4-re, legutóbb például május 31-én landolt a Primal a Sony legújabb konzolján. Ezeknek a játékoknak az ára 10-15 dollár körül mozog és akkor is meg kell vásárolnotok őket, ha esetleg még a polcon pihen az eredeti PS2-es lemez. Mindezt Shuhei Yoshida, a Sony Interactive Entertainment fejese azzal indokolta, hogy az emulátor technológia nem olcsó mulatság. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)