Hirdetés

Rocket League - mindjárt vége az első szezonnak, jönnek a jutalmak

|

A Rocket League következő frissítése nem csak az első szezonnak vet véget, de néhány jutalommal is megdobja a játékosokat.

Hirdetés

A tavalyi év egyik legnagyobb őrülete volt a Rocket League nevű csoda, a siker pedig olyannyira töretlen, hogy idén minden bizonnyal meghódítja az egész világot. Addig is a játékot fejlesztő Psyonix megdob minket pár ajándékkal a következő javításban, illetve a tárgyak rangsorolását is bevezetik.

A patch megjelenésével fog véget érni a játék első kompetitív szezonja, aminek befejeződését ajándék koronákkal fogják...megkoronázni. A játékban elért rangunktól függően bronz, ezürt, arany vagy platina koronát kaphatunk, persze ehhez legalább a bronz rangot el kell érnünk ranked meccsek során.

További lényeges változás, hogy a patch után a tárgyaknak minősége is lesz. A hétköznapi tárgyak Common, a fizetős DLC-kből származó cuccok Premium, míg a speciális események alatt megszerezhető tárgyak Limited besorolással lesznek ellátva. Ezeken kívül egy Uncommon rang is megjelenik az olyan cuccoknak, amiket online meccsekben szerezhetünk meg, nyilván minél többet játszunk, annál nagyobb az esélye, hogy belebotlunk. A változásokat tartalmazó javítás valamikor februárban jelenik meg.

Nektek mi a rangotok a játékban?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)