Hirdetés

PT Boats: Knight of the Sea - Demó

|

Megérkezett a második világháború tengeri hadviselését feldolgozó PT Boats: Knight of the Sea demója.

Hirdetés

A sors úgy hozta, hogy a reggeli második világháborús sétarepülés után most a tengerek zúgó habjai közt is harcolhatunk.


PT Boats: Knights of the Sea egy különleges, RTS és akció elemeket ötvöző jószág, amiben a német és a szövetséges hadihajók teljeskörű irányítását kapjuk feladatba. Tehetjük ezt úgy hogy egy matróz szemszögéből a géppuskákat kezeljük és figyeljük a horizontot, vagy RTS-módra váltva a térképen adjuk meg hajóink irányát, és feladatait. A hosszú-hosszú évek óta készülő PT Boats: Knights of the Sea most végre egy játszható demóval is kedveskedik, melyben helyet kapott három repülőgép és tizenhat vízi jármű, valamint a demóban található kampányt a tengelyhatalmak és a szövetségesek szemszögéből is végig tudjuk vinni. PT Boats: Knights of the Sea demó letöltése az alábbi helyekről:

Gamershell

Worthplaying

Battlefront

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)