Hirdetés

P.T. - Minecraftban is para a Silent Hills teaser

|

Hát persze, hogy egy kreatív ifjú a P.T.-t is újraalkotta a Minecraftban. Egyszerre ijesztő és vicces.

Hirdetés

Inkább vicces, de én azért szerencsére minden egyes ajtónyitásnál és csukásnál rándultam egyet. Nem kell ilyen videót fejhallgatóval nézni.

A mai világban, ahol semmi nem úszhatja meg a Minecraftesítést, tényleg nem meglepő, hogy a P.T-t is a Mojang játékának világába helyezték (aki megcsinálja Minecraftban az októberi GameStart, az kap valami ajándékot! Majd kitaláljuk, mit). Azért vannak bizonyos korlátok, Lisa például nincs, a paráztató hangokat pedig, nos, malacröfögés, báránybőgés és csirkehangok (csiripelés?) váltják fel. Nézzétek meg, zseniális.

A Silent Hills teaser szerintünk is nagyon para volt, ha még nem láttátok, nézzétek meg a kapcsolódó GameStartot (második rész a GameStar Plusban található, a 2014/09-es számban lévő kóddal oldhatjátok fel).

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)