Hirdetés

A PUBG sikere még a Battlefieldre is hatással volt

|

Az EA igazgatója, Andrew Wilson beszélt arról, hogy a PUBG hatalmas népszerűsége mennyire befolyásolta az új Battlefield dizájnját. Az e-sport is szóba került.

Hirdetés

A Battlefield kapcsán visszatérő téma az e-sport, és Andrew Wilson ismét előrángatta a témát, a PlayerUnkown's Battlegrounds sikere mellett.

Hirdetés

"Mindig is hittünk abban, hogy az e-sport komolyan megmozgatja a közösségünket, és a segítségével olyan közösségeket is elérünk, akik azelőtt sosem játszották a játékainkat."

Azzal folytatta nyilatkozatát, hogy jelenleg a PUBG vezeti a megújulást az e-sportban, mivel ennek a játéknak hatalmas hatása volt az FPS műfajra.

"Ha megnézed az ipart, akkor láthatod, hogy több dolog is hajtja a játékosok érdeklődését. Az egyike ezeknek a központi játékelemek innovációja. A PUBG csapata bemutatta az innováció egy új szintjét, és megváltoztatta azt, ahogy a játékosok az FPS címekhez viszonyulnak."

Wilson hozzátette, hogy ez nem jelenti azt, hogy egyből rányúlnak a műfajra, és csinálnak egy Battle Royale módot a Battlefieldben. Egyszerűen ők is egy komolyabb szempillantást vetnek a játékukra, és megnézik, hogy hol fér el egy kis innováció a játékmechanikákban és pályadizájnban.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)