Hirdetés

Így próbálják megakadályozni a PUBG fejlesztői, hogy a játékosok a kör közepén campeljenek

|

Néhány napon át tesztelték a Bluehole rendszert, ami mozgásra kényszeríti a biztonsági játékot játszókat.

Hirdetés

Vannak azok, akik óvatosan, mindig a kör szűkülésével együtt haladnak befelé, és vannak olyanok is, akik már az elején elindulnak középre, és kivárják, míg vetélytársaik odaérnek. Utóbbiakra nem nézett jó szemmel a PUBG Corp., ezért kifejlesztették a Bluehole rendszert, amivel nagyobb kockázatvállalásra kényszeríthetik a játékosokat.

Hirdetés

A nagy, fehér körön belül megjelenik egy kisebb, kék zóna, ami ugyanúgy sebez, mint a külső, kék terület. Ahol ez megjelenik, oda fog szűkülni a kör, így nem kerül előnybe, aki véletlenül pont az új területen belül tartózkodott, de nem ajánlatos túl korán belelépni. Egyelőre a PUBG Labsen keresztül tesztelik, meglátjuk, mennyire éri el a célját.

Szerintetek szükség volt erre?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)