Hirdetés

PlayerUnknown's Battlegrounds - kibannolták a legnagyobb streamert, mert szándékosan lelőtte a csapattársát

|

A PUBG fejlesztői senkivel nem kivételeznek, akár a játék legikonikusabb arcait is kivágják, ha azok nem tartják be a szabályokat.

Hirdetés

Néha a legjobbakkal is előfordul, hogy véletlenül lelövik a saját csapattársukat, mert az belemászik a célkeresztbe, de a szándékos team killinget nem tolerálják a PUBG fejlesztői.

A játék egyik legismertebb streamere DrDisrespect, aki épp squadban játszott néhány másik streamerrel, amikor az a szomorú helyzet állt elő, hogy a négyfős csapatnak csak egy motor állt rendelkezésére, amire ugye csak hárman férnek fel. DrDisrespect ekkor döntött úgy, hogy mindent alárendel a győzelemnek és lelövi az egyik csapattagot, hogy tovább tudjanak haladni.

Nem sokkal később le is sújtott a banhammer, így a streamert az adás közepén egyszer csak kivágták. Az eset természetesen Redditen és Twitteren is nagy port kavart, repkedtek a verbális pofonok, a sértődött rajongók pedig azonnal nekiugrottak Brendan Greene-nek (ő ugye maga PlayerUnknown), hogy miért kell egyetlen TK-ért banolni valakit, de szerinte a szabály az szabály. Azóta is kapja a sarat, az azonban egyelőre nem derült ki, hogy végleges tiltásról van-e szó.

Szerintetek jogos volt, ahogy a fejlesztők eljártak?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)