Hirdetés

PlayerUnknown's Battlegrounds - új report lehetőséget és ládákat is kapunk

|

A fentiek mellett ráadásul még egy csomó bugot javítanak a srácok, valamint az energiaital is új kinézetet kap.

Hirdetés

Még egy hónapja sincs, hogy hivatalosan is megjelent a PlayerUnknown's Battlegrounds, már számos kisebb-nagyobb változtatást eszközöltek a fejlesztők, és továbbra sem pihennek. Hamarosan még több lehetőségünk lesz jelenteni a gyanús játékosokat, de új dobozok is érkeznek.

Hirdetés

Már elérhető a tesztszerveren a PUBG következő frissítése, ami egyrészt változtat a jelentés módján, így hamarosan már egy visszajátszás nézése közben is küldhetünk reportokat a játékosokról. Másrészt pedig hozzáad a játékhoz további 2 loot boxot, a Desperado és a Biker dobozokat, amiket BP-ért vásárolhatunk meg, viszont előbbit csak egy pénzért vehető, a Gamescom ládákhoz is hasznáható kulccsal tudjuk majd kinyitni. A két új dobozka 40%-os eséllyel esik majd, és 10% esély van arra, hogy a régiek valamelyikét kapjuk meg.

Emellett új dizájnt kap az energia ital, ejtőernyőzés közben nem látunk majd el olyan messzire, mint eddig, és egy csokor egyéb hiba is kijavításra kerül. Itt olvashattok bővebben a frissítéssel érkező változásokról.

Ti kaptatok már drágább holmit valamelyik loot boxból?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)