Hirdetés

PlayerUnknown's Battlegrounds - a fejlesztők újabb lépést tesznek a csalók megállítására

|

A stúdió kikapcsol egy, a játékhoz kapcsolódó Steam-funkciót, ez pedig újabb akadály lehet a cheaterek előtt.

Hirdetés

Jelenleg az egyik legnépszerűbb játék a PUBG, azonban ezzel együtt sajnos rengeteg csaló is megtalálta a battle royale mókát. A PUBG Corp. folyamatosan igyekszik felvenni a harcot a cheateket használó játékosokkal, és hamarosan egy újabb szankció kerül bevezetésre a tisztább játék érdekében.

Hirdetés

A stúdió egy hosszú bejegyzésben taglalta, hogy mi mindent terveznek a csalók elleni küzdelem során, így az is kiderült, hogy nemsokára már nem lehet használni a Steam Családi Megosztás funkcióját a PUBG kapcsán. A fejlesztők azzal indokolták ezt a lépést, hogy ez a rendszer sebezhetővé teszi a játékot, így kénytelenek kikapcsolni.

A PUBG Crop. hamarosan pedig még több, a csalók kiszűrését segítő változást eszközöl, tehát remélhetőleg nem kell majd bosszankodnunk az ilyen-olyan segédprogramokat használó játékosok miatt.

Nektek hiányozni fog a Steam Családi Megosztás a PUBG-ből?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)