Hirdetés

Majdnem harminc év után találtak rá a Punch-Out!! egyik titkára

|

A Nintendo klasszikusnak számító bokszjátékban több segítséget is elrejtettek a készítők, de az 1987-es Punch-Out!! legtöbb játékosa egészen mostanáig nem tudott az egyikről.

Hirdetés

Közel harminc éve jelent meg NES-re a klasszikus sorozatot útjára indító Punch-Out!!, de amint kiderült, több olyan apró segítséget is elrejtettek benne a készítők, amikről a legtöbb játékos egészen az elmúlt évekig nem is tudott.

Korábban a Nintendo nagy öregjei is meséltek azokról az apró jelekről, amiket egy-egy nehezebb küzdelem során elrejtettek a bokszolós játékban, de természetesen nem lőtték le az összes poént. Így az viszonylag ismert tény volt, hogy amikor először kellett a ringbe lépnünk Bald Bull ellen, a közönségben lévő fotóst kellett figyelnünk és a vaku villanásakor bevitt testütés azonnali győzelmet jelent a játékosnak, de mint nemrég kiderült, az ellene folytatott második összecsapás is rejt egy hasonló jelzést.

A midwesternhousewives néven a Redditen posztoló játékos leplezte le a titkot, miszerint a közönség első sorában álló szakállas fickót figyelve itt is kileshetjük, mikor kell ellentámadásba lendülnünk, ugyanis ő mindig a megfelelő pillanatban bólint egyet. Azt is elárulta, hogy a majdnem harminc év után megtalált segítség egy másik meccs során is hasznos a Nintendo klasszikusában, ugyanis a Piston Honda elleni második meccsen is elárulja nekünk a tökéletes időzítés titkát. Amint arra többen rámutattak, a szakállas néző titkáról már tavaly is esett szó egy fórumon, de akkor nem terjedt el ennyire a viszonylag kevés játékos által ismert titok híre.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)