Hirdetés

A farmszimulátorok kategóriáját akarják forradalmasítani a Dying Light fejlesztői

|

Miután a zombis FPS-ek világát már sikerült kicsit felráznia, a Techland valami teljesen más célt tűzött ki maga elé: megalkotni a legjobb farmgazdálkodós játékot. Ez lehet a Pure Farming 17: The Simulator.

Hirdetés

Amikor megjött a gamescomos zárt ajtók mögötti bemutatóra a meghívó, nem akartam elhinni, hogy ez tényleg megtörténik. Valljuk be, a Techlandtől simán kitelne, hogy egy ilyen játék mögé rejti a Dying Light 2-t.

Végül aztán most mégis megtörtént a bejelentés, és a gamescom előtt két héttel mindenki tudhatja, hogy jön a Pure Farming 17: The Simulator. Egy független csapattal, az Ice Flamesszel közösen készítik, és előreláthatólag PC-exkluzív lesz.

"Látjuk, mennyi farmolós szimulátor elérhető most is, de minél többet néztünk meg, annál jobban láttuk, hogy bizonyos, a valódi farmolásban elengedhetetlen dolgokat vagy ötleteket tekintve alulmaradnak. A rajongók is jelezték, mit szeretnének játékaikban látni. A Pure Farminggal az a célunk, hogy mi legyünk azok, akik minden hiányt pótolnak."

- nyilatkozta Kornel Jaskula vezető producer. A nagy leleplezésre és további részletek bejelentésére a gamescom alatt, augusztus 17-21. között kerül sor.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)