Hirdetés

Pure Farming 2018 - jövőre csúszott, de konzolokra is jön a Techland farmolós játéka

|

A csapat annyira komolyan veszi a játékot, hogy hajlandó volt még több időt szánni a fejlesztésre, és így kicsúszni az idei évből.

Hirdetés

Tavaly augusztusban jelentette be a Techland a Pure Farming 17-et, amit még abban a hónapban a gamescomon is bemutatott. A prezentációról hazahoztam egy üveg bort, ez volt az egyik legjobb loot, még mindig nem bontottam fel.

Aztán egy nagyon hosszú csend következett, amit a csapat a múlt héten tört meg. Elárulták, hogy mivel ez az első farmszimulátoruk, a vártnál nehezebben megy a meló, de szeretnének mindent a lehető legtökéletesebben megalkotni. Négy különböző helyszínen gondozhatjuk telkünket számos licencelt gép felhasználásával, területenként más és más tevékenységekkel - ezt mind sok idő elkészíteni. A Pure Farming 2018-at (a csúszás miatt átnevezték, nyilván) úgy készítik, hogy folyamatosan figyelik a közösség kéréseit. Megtudtuk azt is, hogy már nem lesz PC-exkluzív, PS4-re és Xbox One-ra is jön, méghozzá késés nélkül. Mármint egymáshoz képest nem fognak csúszni.

Várjátok már?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)