Hirdetés

Pusztító vulkán az Emergency 2013-ban

|

A mentőalakulatok abszolút vezetőjeként rajtunk múlik a természeti erőktől és balesetektől sújtott városok és emberek sorsa a legújabb Emergency epizódban.

Hirdetés

Nagy múltra tekint vissza az Emergency sorozat és legalább ekkora rajongóbázissal is rendelkezik, hiszen a mentőalakulatokat vezetve a mi kezünkben van egy komplett város, terület vagy több tucatnyi ember sorsa.

A Deep Silver bővíti az Emergency sorozatot, méghozzá a bejelentés alapján az Emergency 2013 című epizóddal, ami lényegében az Emergency 2012 kiegészítőjeként kerül majd be a köztudatba. A természeti katasztrófák soha nem sújtották még ennyire az emberiséget, mint az Emergency 2013 játékmenetében: a felhasználóknak vulkánkitörést és a magma áramlását, erdőtüzeket, mérgező gázokat, épületek összedőlését kell megakadályozniuk és ez még csak a jéghegy csúcsa, ha szabad így fogalmaznunk.

 

A nagyobbacska kiegészítés egy új kampány keretein belül négy további küldetést (Vienna, The Eifel, Sylt, Vatican) biztosít számunkra új egységek valamint taktikák hozzáadásával és abban biztosak lehetünk, hogy nem lesz könnyű menet egyik teljesítése sem. Az Emergency 2013 letölthető tartalomként digitálisan lesz beszerezhető (szükség lesz hozzá az Emergency 2012 alapjátékhoz is), valamint az Emergency 2012 Deluxe kiadásának részeként is megvásárolható lesz november kilencedikétől, kizárólag PC-re. Mentésre fel!

 

Mellékes információként íme az Emergency 2013 gépigénye, vélhetően senkit nem fog megizzasztani:

   Op. rendszer: Windows XP/Vista/7
   Processzor: 2.5 GHz
   Memória: 1 GB RAM
   VGA: DirectX 9 kompatibilis videókártya (min. GeForce 6/Radeon X1300) 256 MB VRAM-mal
    Optikai meghajtó
    Internetkapcsolat

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)