Hirdetés

Quake Champions - egy hétig bárki játszhat

|

Hamarosan mindenki számára adott lesz a lehetőség, hogy részt vegyen a Quake Champions tesztelésében.

Hirdetés

Az elmúlt pár hétben hétvégenként megnyíltak a Quake Champions szerverei, hogy aki kapott kulcsot, kipróbálhassa a játékot. Május 12-étől azonban változnak a dolgok.

A legfontosabb, hogy egy regisztráció után minden PC-s tesztelhet, nem kell kulcsra várni, azonnal megkapja, aki jelentkezik. A technikai teszt május 12-21. között zajlik megállás nélkül, hacsak a szerverek nem gondolják úgy, hogy pihenni kell. Kipróbálhatjuk az új, 4v4 módot, a Sacrifice-t is, illetve mindent, ami eddig is játszható volt. 

Aki nem akar helyet csinálni, vagy olyan masinával rendelkezik, amin a Quake Champions nem futna, számíthat arra, hogy a netet elözönlik a videók és beszámolók. Így, hogy mindenki előtt nyitva állnak a kapuk, lehetetlen volna betartatni a titoktartási szerződést, ezért ettől a kiadó is eltekint.

Készüljetek arra, hogy a szerverek az első napokban köhöghetnek, de reméljük, nem lesz probléma. Ne haggyátok ki a lehetőséget.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)