Hirdetés

Quake Champions - gyilkos robot a legújabb karakter

|

A Quake Champions nem csak a korábbi részekből vesz át szereplőket, hanem új hősöket is kitalált az id, ezek között pedig nem csak emberi karakterek lesznek.

Hirdetés

Elindult a Quake Champions zárt bétája, de akkor sem maradunk teljesen a játékkal kapcsolatos újdonságok nélkül, ha nem kerültünk be a tesztbe. Érkezett például egy újabb hősbemutató videót, ami az eddigiektől némileg eltérő harci stílust mutat be.

Slash, Anarki és a többiek ugyanis alapvetően offenzív képességeket kaptak, a most bemutatkozó Clutch viszont olyan aktív és passzív skillel lett felruházva, ami ezeket képes semlegesíteni. A Quake Champions frissen bemutatott karaktere ugyanis egy aktív pajzzsal is bír amellett, hogy az olyan képességek, amik odébb lökhetnék, nem hatnak rá. Clutch egyébként a Quake univerzumához illően őrült háttérsztorit kapott: eszerint a bányászrobot szoftvere megzavarodott egy rutin adatáttöltés során, így új célja nem más, mint minden élőlény elpusztítása. Az alábbi trailerben azt is meghallgathatjátok, milyen beszólásokat szór gyenge emberi ellenfeleire.

Melyik eddig bemutatott bajnok áll a legközelebb a ti játékstílusotokhoz?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)