Hirdetés

Quake Palm Pre rendszeren - új kézi-platform közelít?

|

Az iPhone hatalmas sikerét a többi mobilgyártó is megirigyelte, így igyekeznek maguk is hasonló tudású készülékeket piacra dobni.

Hirdetés

2009 kétségtelenül az iPhone önálló játék-platformmá válásának éve volt - bármennyire is berzenkedünk ellene, elképesztő mennyiségű játékprogram kapható iPhone/iPod Touch platformra és a nemzetközi sajtó is már önálló platformként tekint rá.

Versenytársaik ezért elég hátrányos pozícióból indulhatnak, de nem esélytelenek. Az Android alapú telefonok 2010-ben kezdik majd igazán előretörésüket, míg más platformok már jelen vannak a piacon, eleddig kevesebb sikerrel. Ilyen a Palm Pre nevű készüléke, amely webOS operációs rendszert futtat. A fejlesztőknek már eddig is sikerült a DOOMot portolniuk Pre alá, most azonban még erősebb 3D-s gyorsítást is meg tudtak valósítani, így a Quake is fut már a készüléken - erről itt látható egy fejlesztői videó:

 

Amennyiben sikerül a hibákat kijavítani, akkor a Pre ilyen képességekkel maga is önálló kézi-konzol platformmá válhat, amennyiben elég játék készül rá. 2010-ben mindez kiderül majd...

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)