Hirdetés

QuakeCon 2011 - John Carmack keynote beszéde

|

John Carmack azon kevés fejlesztőlegendák egyike, aki mind a mai napig őrzi ezt a státuszát.

Hirdetés

A QuakeCon évek óta a legfontosabb id Software rendezvény: néha bejelentésekkel szolgál, néha csak pletykákkal, most azonban a RAGE megjelenésének közelében a szokásosnál is nagyobb a pörgés a QuakeConon.

Az id Software társalapítója és technikai igazgatója, John Carmack az, aki nemcsak ért ahhoz, amit elmond, hanem mindezt úgy mondja el, hogy még élvezetes is a dolog. Nem könnyű megfelelő alázattal és humorral, őszintén és hitelesen hozzáálni ezekhez a dolgokhoz. Most John Carmack egy óra huszonhat perces beszédét nézhetitek meg eredeti angol nyelven, amely a QuakeConon hangzott el. A beszéd végét nagyon érdekes kérdezz-felelek szekció zárja.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)