Hirdetés

QuakeCon 2015 - megvan a dátum, nagy dolgok készülnek

|

Jövőre lesz húszéves a QuakeCon, a Bethesda pedig többek között Észak-Amerika legnagyobb LAN partyját is szeretné megszervezni. A dátum már megvan.

Hirdetés

Bár az első QuakeCont 1996 augusztusában rendezték meg, a Bethesda valamiért jövőre ünnepel, mi pedig egyáltalán nem szeretnénk elvenni ettől a srácok kedvét.

A QuakeCon 2015-öt július 23. és 26. között tartják a dallasi Hilton Anatole Hotelben, ami a korábbi években is helyt adott az ingyenesen látogatható rendezvénynek. A Bethesda és partnerei mesélnek majd közelgő címekről (bizonyára leginkább a Doomról és a The Elder Scrolls Online-ról) és hardverekről, és a tervek szerint megtartják „Észak Amerika legnagyobb 'hozd-a-saját-géped' LAN partyját”, amihez nyilván a játékosok hozzájárulása szükséges. További részleteket jövőre, valamivel a show előtt fognak bejelenteni.

Mit szeretnétek még látni a QuakeCon 2015-ön?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)