Hirdetés

QuakeCon 2018 - nézd a bejelentéseket élőben!

|

Ma lesz a QuakeCon 2018 nyitó előadása, melynek során szó esik a DOOM Eternalról, a Rage 2-ről, a Quake Championsről és a Bethesda más játékairól is.

Hirdetés

A gamescomra még várni kell pár hetet, de addig sem áll le az élet a videojátékos rendezvények világában.

Hirdetés

A napokban zajlik a Bethesda saját bulija, a QuakeCon, ami egész hétvégén tart majd. Leginkább ma érdemes figyelni, ugyanis délután 6-kor egy előadás nyitja meg a show-t, melynek során garantáltan láthatjuk a DOOM Eternal játékmenetét (ahogy arról legalább háromszor külön-külön szóltunk, csak hogy biztosan ne felejtsétek el), egy hosszabb bemutatót a Rage 2-ről, és bejelentenek valami fontosat a Quake Champions kapcsán. Elképzelhető még a Wolfenstein: Youngblood vagy a The Elder Scrolls Blades felbukkanása is. A közvetítést alább tudjátok követni, de mindenről hírt adunk a főoldalon.

Watch live video from Bethesda on www.twitch.tv

Holnap 6-kor szintén érdemes lesz visszanézni, ekkor a Fallout 76 kerül középpontba, és várhatóan sok részlet kiderül majd róla. A rendezvény alatt pörögnek a Quake és The Elder Scrolls: Legends bajnokságok, a közvetítések csatornáit a linkeken találjátok.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)