Hirdetés

Idén Európában is lesz QuakeCon

|

A tenger ezen felére is elhozza az élményt a Bethesda.

Hirdetés

A kiadó nagy bulit tervez csapni idén a Doom széria 25. születésnapjára, így a franchise rajongói biztosak lehetnek abban, hogy a júliusra tervezett rendezvény emlékezetes lesz. A tervezett programokról már korábban írtunk. A QuakeCont egészen idáig az Egyesült Államok lakói élvezhették, azonban a kiadó szeretné kiterjeszteni azt más földrészekre is, ennek köszönhetően idén Európába látogat a show.

Hirdetés

Az amerikai eseménnyel egyszerre, július 26. és 27. között kerül megrendezésre a QuakeCon Europe is, méghozzá Londonban. Programok tekintetében ugyanarra számíthatnak a résztvevők, amit az anyarendezvény is kínál, tehát találkozhatnak a fejlesztőkkel, paneleken vehetnek részt, nyüstölhetik a Bethesda játékait és a Doom Eternal is kipróbálható lesz. Ez az első alkalom, hogy az id Software pokoli lövöldéje játszható lesz Amerikán kívül. 

További részleteket az esemény hivatalos honlapján találtok. Ti el fogtok menni a QuakeCon Europe 2019-re?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)