Hirdetés

Quantum Break - ilyen lesz a végleges dobozkép

|

Miután a gamescomon részletesebben megismerkedhettünk a Quantum Breakkel, érthető, hogy a főszereplőt a játék mellé érkező sorozatban is alakító Shawn Ashmore-nak bérelt helye van a borító előterében is.

Hirdetés

A Remedy már a Quantum Break utáni projektjén töri a fejét, pedig az áprilisi megjelenés még nincs olyan közel, így még nem kevés munka vár a csapatra, ha meg akarnak felelni a játékosok várakozásainak. Legalább a játék borítójával nem kell már tovább bajlódniuk, ebből úgy tűnik, megkaptuk a végleges változatot.

A német Amazonon feltűnt képen a főszereplő, Jack Joyce került az előtérbe, aki természetesen az őt a sorozatban is megformáló Shawn Ashmore után lett mintázva. Amint azt a gamescomon is láthattuk, a Microsoft elég komoly neveket szerződtetett a produkcióhoz, hiszen az utóbbi időkben komoly népszerűségre szert tett Aiden Gillent is sikerült megnyerniük, hogy a főgonosz, Paul Serene szerepét eljátssza. Persze a sorozat miatt sokkal fontosabb volt a hollywoodi színészek szerződtetése, mint egy átlagos játéknál.

Ti várjátok már a Quantum Break-et?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)