Hirdetés

A Quantum Break, a Scalebound és a Crackdown 3 is jöhet PC-re

|

A Microsoft most már két platformmal van jelen a piacon, az Xbox One mellett a PC-t is sajátjának tekinti, minek eredményeképp tovább fogyhatnak a One-os exkluzívok.

Hirdetés

A Dead Rising 3 exkluzív volt, de már nem az. A Ryse: Son of Rome exkluzív volt, de már nem az. A Fable Legends exkluzívnak indult, és a cross-platform játék mintapéldájává vált. 

Az eredetileg csak Xbox One-ra szánt, de később PC-re is megjelent játékok listája már most is nagyobb annál, amit a múltban megszoktunk, és így, hogy a Microsoft most már a Windows gaming iránt is elkötelezett, még tovább duzzadhat. A napokban Phil Spencer, az Xbox részleg feje egy interjúban elárulta, hogy a Scalebound, a Crackdown 3 és a Quantum Break azért nem jön PC-re is, mert ezek fejlesztése már jóval azelőtt elindult, hogy a Microsoft nyitott volna a PC-s játék irányába.

Az, hogy megkérjék a felsorolt játékok fejlesztőit, hogy még egy platformot vegyenek fel a listájukra, nem feltétlenül szolgálta volna a játékok érdekeit, és hiába kapjuk meg a játékot több platformra, ha nem tudják a maximális potenciált kiaknázni, vagy egy félkész terméket dobnak piacra. Spencer nyomatékosította, hogy nem zárták ki a három cím PC-s változatát, de egyelőre be szeretnék fejezni őket, addig nem terveznek mást. Addig is türelmesen várjuk a Sunset Overdrive-ot, hátha.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)