Hirdetés

Rablásokat és új jutalmakat hoz a Red Dead Online nyári frissítése

|

Az enyves kezű játékosoknak érdemes lesz elmerülni a Rockstar Games kíméletlen világában.

Hirdetés

Mióta a Game Pass előfizetők is tolhatjákd a Red Dea Redemption 2 önállósított többjátékos módját, azóta újfent benépesült a virtuális vadnyugat, a pixelcowboyok pedig folyamatosan új szórakozásra vágynak.

Tudják ezt a fejlesztők is, így a következő frissítés több szórakozási módot is tartogat majd azok számára, akik élnek-halnak a lootért és nem restek érte bemocskolni a kezüket. 

A hivatalos információk szerint a Red Dead Online közelgő nyári update-je többek között olyan lehetőségeket hoz magával, mint a nyugat táborainak és tanyáinak kirablása, amit a Free Roamban öt államban is végrehajthatunk majd (hasonló lesz ez, mint a GTA Online-ban a kisboltok kirámolása), de a közlemény azt is említi, hogy új módokat is találhatunk majd a meggazdagodásra.

Hirdetés

Emellett új klubjutalmakra is lehet számítani, jelenleg csak a Wheeler, Rawson & Co. kínál ilyeneket. 

Bár ez még odébb van, a játékosok addig sem maradnak tennivaló nélkül. A héten ismét vannak leárazások és kecsegtető pénzkeresési lehetőségek: Madam Nazar például 50%-kal többet fizet minden egyes gyűjteményért, az ereklyék megtalálása pedig kétszer annyi XP-t kínál.

De nem csak tárgyak vadászatával, hanem már a bejelentkezéssel is be lehet zsebelni térképeket és XP-t, a csapatjáték pedig még kifizetődőbb lesz az extra pénzzel és tapasztalattal.

Olvasd telefonon csak a legfontosabb híreket!

Semmi spam, csak napi 2-3 értesítés Viberen, hogy képben maradj a játék- és filmvilág, a geek kultúra legérdekesebb híreivel.

Az akciók között említésre méltó a 30%-kal olcsóbb Águila Machete vagy éppen az ugyanennyivel kedvezményesebb Criollo lovak, az összes opcióról a legutóbbi Newswire-ből tudtok tájékozódni. 

Ti játszotok még a Red Dead Online-nal?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)