Hirdetés

RACE 07: Indul az első magyar túraautó bajnokság

|

A Virtual SimRacing a CD Projekt támogatásával május 16.-án elindítja Magyarország elsõ RACE 07 túraautó bajnokságát!

Hirdetés

A World Touring Car Championshipet feldolgozó bajnokságban - melyet a szervezõk a hivatalos WTCC játékkal, a RACE 07-el bonyolítanak le - mind a 2006-os év, mind 2007-es év autóival rajthoz lehet majd állni. A VSR ezt egy tesztbajnokságként tudja be, aminek a lényege, hogy a szervezõk minél több információt kapjanak a játék online részérõl, ezért a megméretetés ezúttal teljesen ingyenes. Jelentkezni a www.race07.net oldal fórumában lehet.

 

 

A 11 fordulós sorozatot egy átkötõ után ismét egy ingyenes bajnokság követi, mely elõreláthatólag a Mini Cooper kategóriával fog zajlani.
Majd szeptemberben kezdõdik a hosszabb túraautó bajnokság, ami már egyedi festésekkel fog zajlani, de ehhez már VSR tagság lesz szükséges.

A VSR a késõbbiekben több kategóriával is kíván majd bajnokságokat indítani, így találkozhatunk majd Formula 3000-vel vagy GTR Evolutionnel is.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)