Hirdetés

Race '07 - öt kiegészítő csomag bejelentése

|

A Simbin, amely igen jó nevet szerzett az autósverseny-szimulátorok piacán, nem kevesebb, mint öt jövőbeni kiegészítőt jelentett be.

Hirdetés

Ezeket azért készítették/készítik, mert meghallgatták a több, mint félmilliós Race '07 közösség kívánságait és elismerésükképpen teljesítik azokat.

Az első kiegészítő ingyenes lesz, a többi 5-10 euro közeli áron lesz majd megvásárolható a Steamen illetve a Race sorozat saját digitális boltjában a RaceRoomon. 

KOnkrétan eddig csak az első kiegészítő tartalmát jelentették be, amely a “Formula RaceRoom” nevet viseli és tartalmazza a Formula RR-t, a SImBin leggyorsabb autóját, illetve három különböző tervrajzot az új és igen részletes Hockenheim Ringhez. Ezt a csomagot a RaceRoom Online tagjai teljesen ingyen kapják majd meg. Az 5 kiegészítő csomag fogja egyébként befejezni a Race '07 történetét - időközben ugyanis el fog készülni a modernebb, sokkal jobb engine, amely felváltja a lassan öregedő Race '07-et. A SimBin ezekkel a kiegészítőkkel mond tehát köszönetet a Race '07 közösségnek lelkesedésükért és kitartásukért. 

További részletek a pontos megjelenésekről illetve a többi kiegészítő tartalmáról a közeli jövőben várhatóak. 

 

 

 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)