Hirdetés

Race Driver One bejelentés

|

A Codemasters tegnap bejelentette PC-re, Xbox360-ra és PS3-ra a TOCA Race Driver sorozat egyenesági leszármazottját, melyet a Colin McRae: DIRT-ből ismert Neon motor fog hajtani.

Hirdetés

Az a klasszikus autószimulátor sorozat előddel kecsegtető Race Driver One 2008-ban fog megérkezni minden platformra, pontosabbat még nem tudni. A Codemasters sajtoközleménye szerint a játék alapjaiban fogja megváltoztatni az autóversenyző szimulátorok világát, ezt a TOCA-ból ismert minőséggel, és a Neon motor kínálta fantasztikus látványvilággal és fizikával kívánják elérni. Megtudtuk továbbá, hogy a játékosok szerte a világban vehetnek részt versenyeken, miközben az összes szériában az első helyért harcolnak. A versenyszámok sokszínűek lesznek, a körversenyektől, a városi küzdelmeken át a távolsági versenyekig sokféle kupa elnyerésére lesz lehetőségün. Gavin Raeburn a project fő producere végül bejelentette, ez a rész olyan meghatározó evolúciós lépés lesz a TOCA sorozatnak, mint a DIRT a Colin McRae játékokhoz képest.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)